Tapahtumakalenteri

TULEVAT TAPAHTUMAT
 
KUKKO, ROTTA JA MILLAKISSA - 
KOKO PERHEEN NÄYTELMÄ JOENSUUN KAUPUNGINTEATTERISSA
 3.11.-19.12.2020
 
 "Olipa kerran itäisessä Suomessa pikkuinen, punainen mökki pienen lammen rannalla suuren ja sankan kuusimetsän keskellä. Tämä mökki oli siitä erikoinen mökki, että siellä ei asunut yhden ainutta ihmislasta.

Tätä pientä punaista mökkiä suuren kuusimetsän keskellä, pikkuisen lammen rannalla asuttivat nimittäin eläinlapset Kukko, Rotta ja Millakissa sulassa sovussa tai ei nyt ehkä ihan aina niin kovin sulassa sovussakaan. Yhdessä kuitenkin.

Eräänä talvisena pakkasaamuna, kun ensilumi oli vihdoin yöllä satanut maahan, heräsivät pienet eläinystävämme Kukko, Rotta ja Millakissa aivan yhtä aikaa sekä ehkä myös hieman hätkähtäen tuohon mukavaan mutta myös säikähdyttävään ajatukseen, että jouluhan oli jo aivan nurkan takana.

Tämähän siis oli toki oikein mukavaa, mutta melko lailla säikähdyttävää, koska mitään, ei kerta kaikkiaan yhtikäs mitään, jouluvalmisteluita ollut vielä laitettu alulle saatikka aloitettu. Mikäs nyt neuvoksi?"

Uuden joulunäytelmän ohjaa ja lavastuksen suunnittelee Iiristiina Varilo.

Pienellä näyttämöllä esitettävän näytelmän ikäsuositus on viisivuotiaasta ylöspäin. 

Näytelmän kesto on noin 55 minuuttia. Näytelmään on saatavilla perhelippuja.

LIPUT JA LISÄTIEDOT LÖYDÄT TEATTERIN OMILTA SIVUILTA

TÄÄLTÄ

 


 
MENNEET TAPAHTUMAT:
 
 
SEIKKAILEVAT SUPERSANKARIT - TYÖPAJOJA YLI 7-VUOTIAILLE PAKKAHUONEELLA JOENSUUSSA 27.7.-31.7. 2020 SEKÄ 3.8.-7.8.2020


"Tervetuloa supersankareiden seikkailurikkaaseen maailmaan! Millainen supersankari juuri sinä olet ja mikä on supervoimasi? Se selviää leirillä, jonka aikana ideoimme ja rakennamme omat supersankarihahmot tarpeistoineen sekä valmistamme pienen näytelmän supersankareidemme seikkailuista. Leiriohjelma sisältää pelejä, leikkejä, teatteria, kuvista ja mukavaa yhdessäoloa leiriohjaajien ja muiden leiriläisten kanssa."
ILMOITTAUTUMINEN: vaarapyora@gmail.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti