tiistai 21. joulukuuta 2021

Hyvän joulun toivotuksia ja jouluisia menovinkkejä lapsiperheille Joensuussa

On tullut aikaa toivottaa onnellista ja leppoisaa joulua kaikille blogin lukijoille. Tänä vuonna blogi on painottunut menovinkkeihin, mutta ehkä taas tulevaisuudessa luvassa on monipuolisempaakin lukemista. Jos vielä ennen joulua kaipaatte vielä enemmän joulutunnelmaa, tässä postauksessa vielä pari pientä lähipäivien vinkkiä. 

 

Sinkkolan kotieläinpihan joulunavetta on avoinna vielä huomenna keskiviikkona 22.12. klo 9-16 ja torstaina 23.12. klo 9-14. Mahdolliset poikkeukset aikatauluissa voit varmistaa täältä. 

 

 

Joko olette ehtineet joulutorille? Viimeinen mahdollisuus fiilistellä joulutunnelmaa joulutorilla on huomenna keskiviikkona 22. joulukuuta. Joulutorin tunnelmallisista myyntimökeistä voi ostaa paikallisia herkkuja ja ostoksia myös pukin konttiin. Lapsiperheiden iloksi torilla palvelee maksutta Tivoli Sariolan hevoskaruselli. Lue lisää joulutorista.

  
Tonttujen rakennuspuuhat näyttely on avoinna 9. tammikuuta 2022 saakka Pohjois-Karjalan museo Hilmassa. Koko perheen joulunäyttelyssä kerrotaan vanhan ajan hirsirakentamisesta ja siitä, kuinka joulua vietettiin entisaikaan. Aitojen kuvien ja esineiden lomasta lapsille löytyy kaikenlaista katsottavaa ja puuhaa. Lippujen hinnat ja museon aukioloajat löytyvät täältä. 
 
Hyvää joulua!💖
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti