keskiviikko 16. helmikuuta 2022

Jokeri Pokeri Pox- Ihan Simona! - Taikuri Simo Aallon lasten ja koko perheen liveshow kiertää maaliskuussa Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa

Taikuri Simo Aallon kiertue saapuu maaliskuun loppupuolella Pohjois-Karjalaan. Joensuussa taikatemppuja tehdään Pataluodon koululla sekä Reijolan yhteisötalolla. Joensuun lisäksi shown voi nähdä myös Outokummussa, Lieksassa ja Nurmeksessa. 

 


 "JOKERI POKERI BOX - Ihan Simona! LIVE-Kiertue

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja TV:stä tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee iloa ja riemua koko perheelle yhdessä avustaja-vaimonsa Kirstin kanssa.

Uudessa Iloisessa showssa nähdään maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Simo johdolla kaikenikäiset katsojat pääsevät matkalle taikamaailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta.

Mukana seikkailevat Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma kyyhky sekä räväkkä rokkaava Omenamato . Ja toki lapset pääsevät auttamaan taikuria lavalle asti!

Simon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että taikapillerin vaikutus säilyy pitkään, mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä!

Simon omin sanoin: ”Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille.”

Ikäsuositus 2-100v.

Esityksen kesto n. 1h"

Kiertueohjelma Pohjois-Karjalassa

KE 23.3. klo 18.00 OUTOKUMPU, Kulttuuritalo Marita Liput www.lippu.fi 14,50€ Perhelippu 4hlö 54€

TO 24.3. klo 18.00 REIJOLA, Yhteisötalo liput 14.50€ / perhelippu 4hlö 54€ www.lippu.fi/jokeripokeribox ja Reijolan kirjastosta (huom! TASARAHA)

PE 25.3. klo 18.00 JOENSUU, Pataluodon auditorio 14,50€/ 54€ 4hlö www.lippu.fi/jokeripokeribox

LA 26.3. klo 15.00 LIEKSA, kulttuurikeskus Brahe-sali 14,50€/54€ 4hlö www.lippu.fi/jokeripokeribox

SU 27.3. klo 15.00 NURMES-TALO, Hannikaisen sali 14,50€/54€ 4hlö www.lippu.fi/jokeripokeribox

Mukavaa loppuviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti