keskiviikko 21. lokakuuta 2020

*PERUTTU* Maatila lomailee - lastenteatteria Utran Uittotuvalla

 

 

Martan maatilan seikkailut ovat saaneet jatkoa. Marraskuun alussa Utran Uittotuvalle saapuvassa esityksesssä pienet ja isot teatterivieraat otetaan vastaan turvallisuus huomioiden. 

Monille perheille Martan maatilan väki on jo tuttu aikaisemmilta teatterivierailuilta. Mitähän luvassa on tällä kertaa?

"Martan maatila on pieni, omavarainen luomutila. Siellä eläimet ja ihmiset ovat tottuneet toimimaan yhdessä ja iloitsemaan elämän pienistä hetkistä. Martan maatilalla juhlitaan nyt Martan ja herra Hösselströmin häitä!

Tuore aviopari lähtee häämatkalle Pöytyälle ja maatilan puuhia saapuu hoitamaan lomittaja. Hänellä on kokolailla erilainen näkökanta siitä, kuinka asioita tilalla pitäisi hoitaa. Eläimet eivät kuitenkaan uusia toimintatapoja purematta niele ja luvassa onkin tiukkaa vääntöä siitä, mikä on oikeasti tärkeää. Miltä maatila näyttää isäntäparin loman jälkeen ja mitä tuore aviopari itse tästä kaikesta tuumaa?"

Puoli tuntia kestävän esityksen käsikirjoituksesta ja esityksestäkin vastaa Tuija Nuojua. Maatila lomailee sopii kaikenikäsille katsojille. 

Esitykset ovat Utran Uittotuvalla Sorvaamo-salissa la 7.11. klo 11 ja klo 14. 

Esityksissä rajattu määrä paikkoja ja omat, merkatut paikat seurueille. Paikalta saa tarvittaessa kasvomaskin ja käsidesipisteitä on useita. Ovet avataan tuntia ennen esityksiä ruuhkien välttämiseksi.

Liput 8 €, perhelippu (4 hlö) 30 €. 

Lippujen varaus onnistuu sähköpostitse osoitteesta myynti@utranuittotupa.fi tai puhelimitse numerosta 0500 675 162.

Koronan vuoksi lastentapahtumasyksy on ollut hiirenhiljainen, mikä on toki ymmärrettävää. Toivottavasti tämä esitys päästään kuitenkin toteuttamaan, ja pidetään me osallistujat omalta osaltamme huolta turvallisuudesta paikan päällä.  

Mukavia syksyisiä päiviä, säässä kuin säässä. 😊




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti