keskiviikko 7. huhtikuuta 2021

Tervetuloa perhefutikseen Jyrinkylään!

 

Hei pitkästä aikaa!

Korona on hiljentänyt talven tapahtumakalenterin, minkä vuoksi täällä blogissakin on ollut viimeiset kuukaudet hiirenhiljaista. Toivottavasti kevään ja kesän mittaan aktivoitumista tapahtuisi taas sekä lastentapahtumien että blogin suhteen.

Minä odotan innolla erityisesti yhtä kesäistä harrastusta, perhefutista! 💖 Vuoden tauon jälkeen saan olla mukana tässä supermukavassa touhussa ohjaajana. Tässäpä siis lisätietoja perhefutiksen kesäkaudesta Ylämyllyllä sekä ohjeet ilmoittautumiseen.

Aurinkoisia kevätpäiviä toivottaen,

Outi

 


Ilmoittautuminen perhefutiksen kesäkaudelle 2021 on avoinna

Perhefutista järjestään kahdessa ryhmässä. Ryhmä 1 kokoontuu maanantaisin klo 17.00-17.45 ja ryhmä 2 klo 18.00-18.45. Molempiin ryhmiin mahtuu mukaan 20 lasta oman aikuisen kanssa.

*Ryhmä kokoontuvat 16-18 kertaa 3.5.-13.9. välisenä aikana Paloaukean tekonurmella Jyrinkylässä. (Kesälomaa pidetään ainakin juhannuksen jälkeen 28.6. ja 5.7, muista mahdollisista lomaviikoista tiedotetaan erikseen hyvissä ajoin.)

* Harjoituskerta pitää sisällään 45 minuuttia ohjattuja harjoituksia, pelejä ja leikkejä. Halutessaan voi jäädä harjoitusten jälkeen vielä 15 minuutiksi pelaamaan tai tekemään temppurataa enemmän omaan tahtiin.

* Jokaisella lapsella tulee olla perhefutiksessa mukana oma 3-koon jalkapallo. Ohjaajilla on mukana jonkin verran varapalloja.

* Osallistumismaksu 60 euroa pitää sisällään koko kesän harjoitukset, korttelipassin ja vakuutuksen lapselle sekä seuran jäsenyyden vuodelle 2021. Osallistumismaksu laskutetaan toukokuun alussa.

* Perhefutiksen osallistujille tarjotaan myös mahdollisuus hankkia lisähintaan lapselle pelipaita ja aikuiselle aikuisten "fanipaita". Tarjoamme myös mahdollisuuden hankkia Yllätyksen tuubihuivi. Näiden tilaukset tehdään heti kesän kauden alussa.

* Ylämyllyn Yllätys ja Joensuun HopLop ovat sopineet, että jokainen perhefutikseen osallistuva futaaja saa ostaa HopLopin verkkokaupasta kaksi lippua yhden hinnalla Joensuun sisäleikkipuistoon. Ilmoittautuneille lähetetään koodi, jolla edun saa käyttöön. 

* Ohjaajina toimivat Outi Juurikainen ja Tuomas Harakka. Jokaisella lapselle on oltava aina harjoituksissa mukaan oma aikuinen. 

Ilmoittautuminen: Ryhmä 1 ma klo 17.00-17.45 myClubissa täällä.

Ilmoittautuminen: Ryhmä 2 ma klo 18.00-18.45 myClubissa täällä. 

* Lisätietoja perhefutiksesta voit kysellä Outilta s-posti: outi.juurikainen@gmail.com tai p. 050 379 6028.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti