keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Teatteri-Traktorin kyydillä Pärskeitä päin - Koko perheen kesäteatteria luvassa Sinkkolan kotieläinpihalla!

Teatteri-Traktorin kesäteatteri Sinkkolan kotieläinpihan maisemissa johdattaa vaikka koko perheen seikkailulle Pärskeitä päin.


Ensi-iltansa esitys saa ensi viikolla, tarkkaan ottaen keskiviikkona 7.7. klo 18.00. Esitykset jatkuvat Sinkkolassa aina elokuun loppuun saakka. Tuttuun tapaan esityksen yhteydessä on myös työpajoja, joissa tällä kertaa on luvassa aarteenetsintää ja merilusmutaitoja! Myös kotieläinpihan eläinten puuhia on mahdollista seurata väliajalla tai ennen esityksen alkua, ja Sinkkolan kahviokin on auki.

Entä mistä esityksessä on kysymys? Näin teatterista kerrotaan:

"Äidin ja isän aika menee johonkin aivan muuhun kuin yhdessä leikkimiseen, joten lapsi saa viettää aikaa paljon yksinään. Eräänä päivänä vastaan tulee sanalla sanoen melko erikoinen lastenhoitaja, joka osaa lentää  ja muuttaa ikävän arjen hauskoiksi leikeiksi. Täsmällisyys, ankara ehtiminen ja ainainen pärjääminen arvioidaan uusiksi merirosvoseikkalulla Aarresaaren maisemissa.

Pärskeitä päin! on saanut innoituksensa Aarresaari-klassikosta seilaillen kohti ihan uusia seikkailuja rajanaan vain maailman ääret ylittävä mielikuvitus."

Teatteri-Traktorin esitykset ovat tuoneet iloa pohjoiskarjalaisten lapsiperheiden kesään jo vuosien ajan, ja esitykset ovat myös olleet suuressa suosiossa. Omat lippunne tämän kesän esityksiin pääsette varaamaan teatterin omien sivujen kautta klikkaamalla tästä.  

Aurinkoisia ja leppoisia kesäpäiviä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti