sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

Rakastetuin laji kutsuu uusia pelaajia Ylämyllyllä

Ovatko Huuhkajat ja EM-kisat sytyttäneet teillä futiskipinän? Ylämyllyn Yllätyksen uunituoreissa lasten joukkueissa on mahdollista aloittaa pienten ja suurten futisunelmien jahtaaminen jo neljävuotiaana. 

 

Pohjois-Karjalan suurimman jalkapalloseuran pienimpien pelaajien joukkueet aloittivat harjoittelut kesäkuun alussa. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan, ja ensin voi kokeilla lajia ilmaiseksi. Tulevana keskiviikkona 7.7. ovat vuorossa joukkueiden viralliset perustamiskokoukset.

Toinen uusista joukkueista on 15-16 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkue harjoittelee maanantaisin ja torstaisin klo 17-18 Paloaukean tekonurmella. Valmentajan toimii Yllätyksen valmennuspäällikkö Markus ”Kema” Ihalainen. Joukkueen perustamiskokous on keskiviikkona 7.7. klo 18.30-19.30 Ylämyllyn Shellillä. Joukkueeseen voi tutustua Yllätyksen sivuilla täällä.

Tuleville Helmareille on uusimpana tarjolla 14-15 syntyneiden tyttöjen joukkue, jonne voivat tulla myös 2016 syntyneet tytöt. Venla Mäkirannan valmentama joukkue harjoittelee torstaisin klo 17-18 ja sunnuntaisin klo 11.30-12.30. Tämän joukkueen perustamiskokous pidetään samaisena keskiviikkona 7.7. klo 19.30-20.30 Ylämyllyn Shellille. Joukkueen sivut löytyvät täältä.

Jos siis jalkapalloharrastus kiinnostaa, nyt kannattaa ehdottomasta hypätä mukaan. Lisätietoja joukkueiden toiminnasta voi kysellä Yllätyksen valmennuspäälliköltä Markus ”Kema” Ihalaiselta sähköpostilla: ihalainen.markus@gmail.com.

Täällä blogissa on lähiviikkoina luvassa laajempi haastattelu Kemasta ja jalkapallon harrastamisesta. Tässä kuitenkin jo etukäteen muutama valmennuspäällikön vastaus uusiin joukkueisiin liittyen:

Minkälaisia toimintatapoja ja tavoitteita uusilla joukkueilla on?

- Tavoitteenamme on rakastuttaa lapsi maailman hienoimpaan lajiin eli jalkapalloon niin, että tulevaisuudessa hänestä tulisi ikuinen liikkuja jalkapallon parissa. Opetamme lapsia myös toimimaan ryhmässä sekä kunnioittamaan kaikkia ympärillä olevia. Harjoituksissa asiat tapahtuvat paljon lapselle luonteenomaisesti leikin varjolla. 

Kema jalkapallokoulun päättäjäisissä toukokuussa 2021. Kuva: Jutta Kurki

 
Mitä tapahtuu perustamiskokouksissa? Miksi niihin kannattaa tulla kuulolle?

- Perustamiskokouksessa kerrotaan joukkueen toimintatavoista ja harjoittelusta. Tärkeää on myös luoda joukkueelle rakenne, johon kuuluvat pelaajien ja valmentajien lisäksi joukkueenjohtajat ja muut toimihenkilöt. Mukaan joukkueen tehtäviin tulemalla vanhemmat pystyvät vaikuttamaan oman lapsensa harrastamiseen ja siihen, millaista toiminta on. Samalla tavalla kuin lapset joukkueen pelaajina, myös vanhemmat saavat toimihenkilötoimintaan mukaan tulemalla satavarmasti uusia ystäviä.

Pysykää kuulolla tulevan laajemman haastattelun suhteen.  

Ja meillä Yllätyksessä on jo muuten valmiina joukkueet näitä pienimpien joukkueita vanhemmille aina aikuisikään asti. Uudet pelaajat ovat tervetulleita myös vanhempiin ikäluokkiin. Supersuosittuun perhefutikseen kesän aikana vapautuneita paikkoja voi kysellä minulta sähköpostilla outi.juurikainen@gmail.com.

Ihanaa heinäkuun alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti