sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Koko perhe Aarrejahtiin!

Teatteri-Traktori tarjoaa tänä kesänä teatterin lisäksi muutakin puuhaa lapsiperheille. Aarrejahtiin voi osallistua omaan tahtiin pitkin kesää. 

"Laita itsesi, kaverisi ja perheesi liikkeelle. Etsi salattuja koodeja kivistä, sukella mysteereihin ja löydä piilotettu aarre. Herkut reppuun, reppu selkään ja suuri seikkailu odottaa!"

Teatteri-Traktori lastenkulttuurikeskus on käynnistänyt koko maakunnan alueelle sijoittuvan omatoimisen seikkailun, Koko perheen aarrejahdin. 

Eri puolille Pohjois-Karjalaa etelästä pohjoiseen ja idästä länteen on piilotettu osia salaisesta koodista, jonka avulla voi selvittää varsinaisen aarteen sijainnin ja pääsyn sen luo. 

- Tällä tavalla haluamme kannustaa kaikkia seikkailuun ja yhdessä ulkoiluun. Koko perheen aarrejahti juhlistaa omalta osaltaan 300 vuotiasta maakuntaa esitellen kivoja paikkoja eri puolilta Pohjois-Karjalaa. Aarrejahtia voi tehdä lasten kanssa, ilman lapsia tai ilman aikuisia ikään katsomatta. Ulkona liikkumista hyvässä seurassa, teatterista kerrotaan. 


Tarkemmat ohjeet Aarrejohtiin löydät klikkaamalla Teatteri-Traktorin sivuille. Muistattehan myös, että teatterin Pärskeitä päin -esitykset ovat jo hyvässä vauhdissa Sinkkolassa. 

Mukavaa maanantaita ja kesäistä viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti