keskiviikko 20. huhtikuuta 2022

Mysteeri maatilalla ratkeaa tulevana sunnuntaina 24. huhtikuuta Kiteellä!

Olisiko sunnuntai pienen maakuntamatkan paikka? Mysteeri Maatilalla -kiertue saapuu Kiteelle 24.4.2022 klo 15.00 Urheilutalo-Uimahalli VesPeliin! 
 

”Nyt on maailmankirjat sekaisin! Piippolan tilalla tapahtuu nimittäin kummia….

Farmia vakaalla, mutta rakastavalla otteella hallinnoiva Vaari katoaa samana aamuna, kun pihan yksinoikeutettu tähti, Rokkikana Moilanen huomaa uskollisen saksofoninsa hävinneen! Onneksi maatilamajoituksessa oleskeleva, maailman likinäköisin ja silmälasinsa alati hukkaava salapoliisi P.Salminen tarttuu toimeen ja lupaa ratkaista mysteerin alta aikayksikön!

Kun soppaan sekaan sotketaan itserakas Riikinkukko Riekkinen, räppäävä Possu Nieminen, muistinsa vanhuuttaan menettänyt Leevi-Lammas, reggaeta laulava Mansikki-Lehmä ja joukko muita, toinen toistaan erikoisempia hahmoja jotka vaihtuvat kuin taikaiskusta, on luvassa sekä lasten että aikuisten suupielet ylöspäin kääntävä, ikimuistoinen hurvittelu josta ei älyvapaita käänteitä puutu!

TV:n lastenohjelmista tutut lastensuosikit Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto tähdittävät visuaalista ilotulitusta tarjoavaa esitystä, jossa yleisöllä – erityisesti lapsilla on tärkeä rooli lopputuloksen kannalta!

Esityksessä kuullaan paljon uutta lastenmusiikkia, johon lapset pääsevät osallistumaan livetilanteessa. Turvavyöt kiinni, sillä nyt se on menoa! Tapahtua voi ihan mitä vain!”

Jokainen esitys on vauhdikas, nauruhermoja kutkuttava, mutta erilainen…

Lippuja on varattavissa rajallinen määrä, joten varaathan omasi pian.

LIPUT:

12e / hlö

(alle 1-vuotiaat maksutta.)

Lipputuloilla mahdollistetaan esityksen järjestäminen. Osallistumalla tapahtumaan tuet myös MLL Kiteen tärkeää toimintaa yhdellä eurolla.

Varaa lippusi nopeasti, ettet jää ilman!

www.ideaticket.fi

Liput lunastetaan ennen esitystä paikan päältä, käteismaksulla. Vespeli löytyy osoitteesta Urheilutie 7, 82500 Kitee.

Liity mukaan tapahtumaan, niin saat ajankohtaista tietoa.

Luvassa saattaa olla vielä yllätyksiäkin!

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivuilta.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti