lauantai 9. huhtikuuta 2022

Ylämyllyn Yllätyksen jalkapallokoulussa tytöt voivat halutessaan seikkailla Frozenin maailmassa, jalkapallokoulua myös 5-10-vuotiaille pojille

Ylämyllyn Yllätyksen kevään jalkapallokoulu järjestetään toukokuussa 2022 Paloaukean tekonurmella Jyrissä. Palloilemaan ovat tervetulleita noin 5–10-vuotiaat (2017–2011 syntyneet) – erityisesti kaikkein pienimmillä junnuilla huoltajat ovat toivottua seuraa. UEFA Playmakers -ohjelma opettaa 4–8-vuotiaille tytöille sosiaalisia, liikunnallisia ja jalkapalloilullisia taitoja tarinankerronnan kautta.

Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulu alkaa seitsemällä treenikerralla maanantaisin ja torstaisin 9. toukokuuta alkaen. (Parille toukokuun torstaille voi tulla tarkennusta harjoitusten ajankohtaan.)
Harjoitukset ovat eri ikäryhmillä:
– vuosina 2015–2017 syntyneet pojat ja tytöt harjoittelevat klo 17–18
– vuosina 2011–2014 syntyneet pojat ja tytöt harjoittelevat klo 18–19

Ilmoittautuneiden ikäjakaumiin voidaan tehdä pieniä tarkennuksia perheiden kanssa sovitusti ilmoittautumisten perusteella. 

Harjoituskertojen lisäksi järjestetään harjoitusturnaus, jonka jälkeen jaliskouluun kuuluu neljä harjoittelukertaa oman ikäisten joukkueessa.

Jaliskoulun hinta on 75 euroa, sisaralennus –10 euroa. Hinta sisältää 12 kerran jaliskoulun, pallon, oikean pelipaidan, vakuutuksen, seuran jäsenmaksun, mitalin ja kunniakirjan.

 

UEFA Playmakers -ohjelma

Ohjelma opettaa 4–8-vuotiaille tytöille sosiaalisia, liikunnallisia ja jalkapalloilullisia taitoja tarinankerronnan kautta.

Yllätyksen Playmakers-jalkapallokoulussa harjoitukset on rakennettu Disneyn Frozen-tarinoiden maailmaan, jonka avulla tytöt pääsevät ottamaan ensiaskeliaan jalkapallon parissa hauskassa ja opettavaisessa ympäristössä. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

UEFA Playmakers -seikkailu alkaa kahdeksalla satukerralla maanantaisin ja torstaisin 9. toukokuuta alkaen. (Parille toukokuun torstaille voi tulla tarkennusta harjoitusten ajankohtaan.)
Harjoitukset ovat eri ikäryhmillä:
– 1. ryhmä klo 17-18 (lähtökohtaisesti 2017–2015 syntyneet ja reippaat 2018 syntyneet tytöt)
– 2. ryhmä klo 18-19 (lähtökohtaisesti 2015–2013 syntyneet tytöt)

UEFA Playmakers -seikkailun osallistumismaksu on 40 euroa, sisaralennus –10 euroa. Hinta sisältää 8 kerran seikkailun ja 4 kerran tutustumisen oman ikäisten joukkueeseen, vakuutuksen, korttelipassin, seuran jäsenmaksun, mitalin ja Frozen-kunniakirjan. Lisäksi voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä oikean pelipaidan ja oman pallon yhteishintaan 35 euroa.

Paloaukean tekonurmi sijaitsee noin viidentoista kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Yllätyksen jalkapallokoulun omilta sivuilta.  

Mukavaa viikonloppua! Toivottavasti aurinko pääsisisi pian sulattamaan jalkapallokentät ja muut kivat ulkoilupaikat.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti