keskiviikko 4. elokuuta 2021

Terveisiä Joensuun HopLopista!

HopLopin saapuminen takaisin Joensuuhun muutama vuosi sitten oli huippujuttu. Monet leikit ja synttärit on siellä juhlittu. Eräänä viime viikon "sadepäivänä" seikkailimme puistossa koko varatun leikkiajan ja ehkä vähän sen ylikin. 


Minkäs muun kuin koronan vuoksi vierailut sisäleikkipuistossa ovat jääneet viimeisen puolentoista vuoden aikana vähemmälle, mutta ei sentään kokonaan. Edellisellä yrityksellä huhtikuussa HopLop oli kuitenkin kiinni. Vahingosta viisastuneena olimme tällä kertaa varmistaneet aukiolon ennakkoon ja varanneet myös neljän tunnin leikkiajan jo kotoa käsin.

Positiivisena asiana aikaisempiin korona-ajan käynteihin verrattuna oli se, että avoinna oli paitsi puisto ylipäätään, myös muutamat aiemmin koronan vuoksi suljetut tekemiset. Lapset nauttivat pallomereen pomppimisesta ja rakentelualueella rakentelusta, nyt kun se taas oli mahdollista. 

 


Vuosien kulumisen ja lasten kasvamisen huomasi ehkä siinä, että kiipeilyn ja kaiken muun pomppimisen ja (liuku)mäenlaskun lisäksi lapsia kiinnosti tällä kertaa erityisesti erilaiset pelit, joita pystyi pelailemaan pääsymaksun hinnalla ilman polettejakin. Kuvan perinteisen jääkiekon lisäksi myös ilmakiekko ja koripallo olivat hittejä. 

Vahva suositus siis Joensuun HopLopille yhä edelleenkin. Ja vaikka joitakin puuhia oli tosiaan otettu jo takaisin käyttöön, olivat kaikki muut koronatoimet edelleen voimassa. Hyvä niin.

Entä sitten se sadepäivä? Edellisen illan ennusteesta poiketen meitä odotti ulkona neljän tunnin leikkien jälkeen 25 asteen lämpö ja auringonpaiste. Ehkä olimme paossa sateen sijaan hellettä!

Mukavaa elokuun aloitusta!

Ps. Joensuun HopLop on tällä hetkellä auki joka päivä klo 10-20. Leikkiajan varaaminen ja lippujen hankinta onnistuu puiston kotisivuilla. Seikkailimme puistossa itse hankituilla lipulla eikä tämä ole maksettu mainos. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti