perjantai 14. helmikuuta 2020

Blogin muuttoprojekti käynnistyy


Oma sivusto pohjoiskarjalaisille lapsiperheille oli todella pitkäaikainen haaveeni. Se haave sai alkunsa muistaakseni suurin piirtein neljätoista vuotta sitten, jolloin olin kahden mahtavan pikkupojan äiti. Ne pikkupojat ehtivät kasvaa mahtaviksi teineiksi, ja perheemme kasvaa vielä kahdella ihanalla pojalla, ennen kuin sivut lopulta olivat pystyssä aprillipäivänä 2016.

Syyskuussa 2017 sivusto uudistui. Uudistuksen myötä sivustolle saatiin myös oma tapahtumakalenteri ja palveluhakemisto. Kävijämäärät nousivat huimaan kasvuun.

Mutta. Minun unelmani oli koko ajan, että sivusto voisi tuoda myös leipää perheellemme ja niille neljälle pojalle. Niin ei koskaan käynyt.

Oman sivuston ylläpitäminen oli supermukava, mutta hieman liian kallis ja aikaa vievä harrastus neljän lapsen äidille, jolla siis oli oltava leipätyö muualla. Niinpä olen vähitellen hidastanut tahtia alkuperäisellä Muksujen maakunta -sivustolla ja pohtinut sivuston jatkoa.


Lopputulokseksi pohdinnoilleni tuli päätös muuttaa tänne bloggeriin ja jatkaa, mutta pienimuotoisemmin. Lopullisesti alkuperäinen Muksujen maakunta -sivusto sulkeutuu loppukesällä 2020, mutta jo nyt aloitan vanhan sivuston kivoimpien juttujen siirtämisen tänne.

Toivottavasti siis tämänkin vuoden kuluessa haaveet kantavat ja pojat kasvavat. Niiden voimalla kuljetan Muksujen maakunnan virtuaaliset muuttolaatikot ja matkalaukut tänne uuteen kotiin.

Hyvää ystävänpäivää!Kuvat: Pixabay.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti